Om oss


Fadnes Trafikkskole er her for å gi deg en effektiv og rimelig trafikkopplæring, samt sikre at du blir en trygg og dyktig sjåfør. I tråd med nullvisjonen har Fadnes Trafikkskole som mål å utdanne dyktige og trygge sjåfører for fremtiden.


Hos Fadnes Trafikkskole i Bergen setter vi fokus på opplæring av høy kvalitet for å hjelpe deg med å få førerkort. Våre erfarne trafikklærere er kunnskapsrike, vennlige og tålmodige. Vi har god forståelse for at alle lærer i sitt eget tempo og vil skreddersy undervisningen tilpasset elevens behov. Våre opplæringspakker dekker den obligatoriske opplæringen som kreves for å få førerkort i den gitte førerkortklassen.


Fadnes Trafikkskole er stolte over å ha moderne og godt vedlikeholdte kjøretøy til bruk i opplæringen. Våre kjøretøy har de nyeste sikkerhetsfunksjoner for å sikre at læringsopplevelsen din er mest mulig lik det du kan forente etter du har fullført førerkortopplæringen.


Våre lærere er fleksible og imøtekommende og vi strekker oss langt for å møte dine ønsker og behov. Deler av den teoretiske opplæringen skjer i helger og på kveldstid. Den praktiske opplæringen, kurs i lastsikring og ulykkesberedskap utføres mellom 08:00 og 17:00 i hverdager.


Opplæring i tunge førerkortklasser kan gi rett til finansiering fra Statens Lånekasse. Fadnes Trafikkskole hjelper deg med søknad om finansiering.


Vi har mange fornøyde elever og er stolte over å ha en lav strykprosent. Kontakt oss for en uforpliktende prat, så lager vi en opplæringspakke som er tilpasset ditt behov.